Op 24 januari 2020 jl. organiseerden we de Avond van de Sport Katwijk en zijn de winnaars bekendgemaakt van de Sportverkiezingen Katwijk. Op onze vraag om Katwijkse sporters, sportteams en sportinitiatieven te nomineren zijn veel reacties ontvangen. De komende weken maken we op deze pagina steeds meer nominaties bekend. Welke sporters, sportploegen, bestuurders, verenigingen, bedrijven en bijzondere initiatieven waren genomineerd? 

De Sportverkiezingen Katwijk bestaan uit 4 categorieën. Klik op de link om de genomineerden per categorie te bekijken:

Een anonieme een jury kiest uit de aanmeldingen 3 nominaties en uiteindelijk de winnaar.

De winnaar wordt op de Avond van de Sport bekend gemaakt.

Sporten en bewegen

Sporten is meer dan topprestaties en winnen. Het is ook – en misschien wel vooral – bewegen, iedereen meedoen, samen lekker bezig blijven. Voor de komende editie zijn we ook op zoek naar  vrijwilligers, sporters en  instanties die een voorbeeld zijn van de verbindende kracht van sporten & bewegen voor iedereen.

Wie zijn de genomineerden?:

Een anonieme jury kiest uit de aanmeldingen 3 nominaties en uiteindelijk de winnaar.

De winnaar wordt op de Avond van de Sport bekend gemaakt.

Aanmelden bijzondere initiatieven

De gemeente Katwijk is in 2019 verkozen tot Sportstad van het jaar. Dat heeft alles te maken met sportieve prestaties en met de veelheid aan (nieuwe) initiatieven en evenementen voor topsporters en recreanten. Voor iedereen in Katwijk of alleen voor je eigen club. Net als voorgaande jaren gaan we deze initiatieven belonen. Schroom niet om je club aan te melden.

Dat mag en kan van alles zijn; zowel een nieuw evenement als een evenement wat we al jaren kennen.  Maar ook een eenmalige activiteit voor een speciale doelgroep. Afgelopen jaren hebben o.a. de Watersportdag, Katwijk Fietst en het Talenten Programma van Grasshoppers een prijs ontvangen.

Tijdens de Avond van de Sport houden de deelnemers een pitch van 1 minuut; het publiek bepaalt vervolgens welke 3 aanmeldingen er naar huis gaan met 350 euro!