Wij zijn de Stichting Sportpromotie Katwijk. In 2016 organiseerden we voor het eerst in lange tijd de Sportverkiezingen Katwijk. Dat deden we samen met de gemeente Katwijk, het Sportondernemersfonds Katwijk en het Sportbedrijf Katwijk. Dit vonden wij zo leuk, dat we als organisatie besloten verder te gaan. In datzelfde jaar, op vrijdag 21 oktober 2016, richtten we de Stichting Sportpromotie Katwijk op.

Wat doet de Stichting Sportpromotie Katwijk?

Wij houden ons voornamelijk bezig met de jaarlijkse organisatie van de Katwijkse Sportverkiezingen.

Daarnaast:

  • werven we fondsen voor het organiseren van de sportverkiezingen/sportgala Katwijk;
  • versterken we de onderlinge band tussen sporters, vrijwilligers en bestuurders van sportverenigingen;
  • versterken we het profiel van Katwijk als een sport-minded gemeente.

Wat is het doel van de Stichting Sportpromotie Katwijk?

Wij willen bijzondere prestaties van Katwijkse sporters, teams en verenigingen belonen en aandacht geven. Dit zijn bijvoorbeeld professionele, recreatieve of individuele sporters. Maar ook teams en verenigingen die op sportief en organisatorisch gebied vernieuwend bezig zijn. Of op een speciale manier vrijwilligers en sporters weten te binden en boeien.

De Stichting Sportpromotie Katwijk beoogt het algemeen nut en doet geen uitkering aan hen die deel uit maken van het bestuur.

Ontmoet het team

Het team van de Stichting Sportpromotie Katwijk bestaat uit:

Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Bekijk met wie we van de Sportverkiezingen Katwijk en het Sportgala een topsportevenement maken.

 

Op de foto het gehele bestuur van Stichting Sportpromotie Katwijk samen met het vaste presentatie duo Krijn Schuitemaker en Jaap Kloos. Foto: Treffend Beeld