Van Zessen Claer: bevlogen hoofdsponsor Sportverkiezingen Katwijk

De Ontwikkelingscombinatie verbindt zich voor 3 jaar als hoofdsponsor aan de Stichting Sportpromotie Katwijk (SSK).

Met ingang van 1 december jl. heeft Ontwikkelingscombinatie Van Zessen Claer zich voor 3 jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Stichting Sportpromotie Katwijk (SSK). In de aanloop naar het Sportgala Katwijk op vrijdag 26 januari zal deze nieuwe een-twee tussen regionale bouwers en sporters zich dan ook nadrukkelijk manifesteren in Katwijk en omstreken. Op naar een gigantisch finalefeest met sportend Katwijk in het middelpunt!

3e keer Sportgala Katwijk

Na een succesvolle start in 2015, is het nu de derde keer dat het Sportgala Katwijk en de Katwijkse Sportverkiezingen plaatsvinden. Het belangrijkste doel van de stichting SSK is het belonen en aandacht geven aan bijzondere prestaties van professionele, recreatieve, individuele sporters, teams en verenigingen op sportief gebied. En op het gebied van organisatie, vernieuwing, binden en boeien van vrijwilligers en sporters, en het betrekken van mensen uit de samenleving voor wie gewoon meedoen niet vanzelfsprekend is.

Het jaarlijkse Sportgala Katwijk vormt daarbij een fraai eindschot. De komende finale van de Sportverkiezingen Katwijk 2017 wordt opgetuigd in het Dorpshuis te Valkenburg op vrijdag 26 januari aanstaande. Tijdens deze avond zal de jury de Katwijkse sportman, sportvrouw, sportbelofte, het sportteam en sportinnovatieprijs 2017 bekendmaken. Dit alles onder leiding van oud-voetballer en sportcommentator Jan van Halst en de Katwijkse Krijn Schuitemaker, sportverslaggever NOS. Het belooft weer een grandioos spektakel te worden, waarbij er voor iedereen wel iets te ‘winnen’ valt.

Sportieve bouwers steunen sportend Katwijk

Van Zessen Claer is in 2006 opgericht als Ontwikkelingscombinatie van zes gerenommeerde bouwbedrijven, te weten Boele & Van Eesteren (onderdeel VolkerWessels), du Prie (Leiden), de KBM (Katwijk), Niersman (Voorschoten ), Ouwehand Bouwgroep (Valkenburg) en Van Rhijn Bouw (Katwijk). Doel: door de krachten te bundelen een betrouwbare en financieel stevige partner te genereren, die in staat is om zowel kleinschalige als grootschalige ontwikkel- en bouwprojecten te initiëren, ontwikkelen en realiseren.

Om de naamsbekendheid in Katwijk en omstreken te vergroten en omdat deze bouwers de sport een warm hart toedragen is Van Zessen Claer als hoofsponsor in zee gegaan met Sportverkiezingen Katwijk, waar uiteraard ook Sportgala Katwijk deel van uitmaakt. Met 6 regionale bouwers zorgt Van Zessen Claer in Katwijk en omstreken voor veel lokale werkgelegenheid, gecombineerd met lokaal vakmanschap en lokale kennis. Dit biedt enorme mogelijkheden met betrekking tot flexibiliteit en veelzijdigheid met name naar gemeenten toe. Men kan grootschalige projecten met z’n allen realiseren, maar bij kleinere projecten 1 of een paar partners inschakelen. Goed voor efficiënt maatwerk. Het nagenoeg afgeronde project Duyfrak in Valkenburg is daar een mooi voorbeeld van.

Door de sponsoring van en samenwerking met Sportverkiezingen Katwijk toont Van Zessen Claer ook haar maatschappelijke betrokkenheid. Voor alle betrokkenen en dan met name alle sporters in de gemeente Katwijk een extra stimulans.

Op vrijdag 26 januari staat het Sportgala Katwijk op de agenda als eerste grote evenement. Zorg dat je erbij bent!