Première Sporttafel 2020 a.s. vrijdag 26 maart om 16.00 uur (met video)

Vrijdag 26 maart a.s. om 16.00 uur is de première van de talkshow ‘Sporttafel 2020’. De talkshow is te bekijken op het YouTube-kanaal van Van Zessen Claer Sportverkiezingen Katwijk en via Facebook. Met ‘Sporttafel 2020’ wordt voor sportminnend Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg de stand van zaken doorgenomen op het gebied van sport en bewegen in onze gemeente.

In de talkshow wordt stilgestaan bij het bijzondere sportjaar 2020 en bij de ontwikkelingen in dit nieuwe sportjaar. Wat zijn de ervaringen van sporters in het coronajaar 2020? Welke teleurstellingen en eventuele successen kunnen worden genoemd? Wat zijn de sociaal-maatschappelijke gevolgen van corona voor de lokale sport- en beweegcultuur en hoe staat het met de sportverenigingen? Deze en andere vragen komen aan bod met nieuws, gasten aan tafel en reportages op locatie. De presentatie is in handen van Krijn Schuitemaker.

RTV Katwijk zal de uitzending vanaf maandag 29 maart a.s. een hele week lang dagelijks twee keer in de avonduren uitzenden op televisie. Via Ziggo op kanaal 41, via KPN/XS4all/Telfort met witte afstandsbediening op kanaal 1385, via Telfort met zwarte afstandsbediening op kanaal 2131 en via het tv-menu van Tele2.

De talkshow komt in de plaats van de reguliere Avond van de Sport die om welbekende redenen moest worden gecanceld. De laatstgehouden Avond van de Sport vond plaats op 24 januari 2020 jl. in een uitverkocht Dorpshuis in Valkenburg, met uitreiking van sportprijzen aan diverse sporters, bestuurders en bijzondere initiatieven. Die avond vond ook de ondertekening van het lokale Sportakkoord plaats.