Van Zessen Claer Sportverkiezingen Katwijk: Avond van de Sport!

Voor het vijfde jaar op rij organiseert de Stichting Sportpromotie Katwijk de Katwijkse Sportverkiezingen. Met dit jaar als thema: De avond van de Sport. Wie waren de succesvolste sporters in 2019? Welke sportploeg behaalde de mooiste prestatie en welk talent verdient het om in het zonnetje te worden gezet?

Op vrijdag 24 januari 2020 tijdens Van Zessen Claer Sportverkiezingen Katwijk wordt dat allemaal duidelijk!

Nomineer jouw favoriet

Iedereen kan vanaf nu weer zijn of haar favoriete sportman, sportvrouw, sportploeg en/of sportbelofte nomineren. Stuur je nominatie via een e-mail naar nominaties@sportverkiezingenkatwijk.nl. Uit alle inzendingen kiest een deskundige en onafhankelijke jury 3 genomineerden per categorie. Deze jury bepaalt uiteindelijk ook de winnaars. Nomineren kan tot vrijdag 6 december 2019.

Bijzondere sportinitiatieven

Net als voorgaande jaren belonen we ook dit jaar bijzondere initiatieven en activiteiten van (sport)verenigingen. En dat kan van alles zijn: een nieuw evenement of een evenement dat we al jaren kennen. Maar ook een eenmalige activiteit voor een speciale doelgroep. Zoek je inspiratie? Afgelopen jaren ontvingen o.a. de Watersportdag, Katwijk Fietst en het Topsportprogramma van Grasshoppers een geldprijs.

Deelnemers uit de categorie sportinitiativen houden een pitch van 1 minuut. Daarna bepaalt het publiek welke 3 aanmeldingen er naar huis gaan met € 500 of € 350! Aanmelden voor de sportinitiatieven kan tot vrijdag 3 januari 2020 via nominaties@sportverkiezingenkatwijk.nl.

Avond van de Sport

Sporten is echter meer dan het leveren van topprestaties. Het is ook vooral bewegen, meedoen en samen ‘lekker bezig blijven’. Daarom zetten we tijdens de ‘Avond van de Sport’ sportbestuurders, jeugdteams, bedrijven en sportverenigingen in het zonnetje, die in 2019 een voorbeeld zijn geweest voor anderen.

Ben jij of ken jij zo’n voorbeeld uit een van deze categorien? Stuur dit dan naar nominaties@sportverkiezingenkatwijk.nl.

Op vrijdagavond 24 januari 2020 maken we de winnaars van de Van Zessen Claer Sportverkiezingen bekend tijdens de Avond van de Sport in het Dorpshuis Valkenburg.