Nieuwe Avond van de Sport op vrijdag 16 september

Op vrijdagavond 16 september 2022 vindt de Avond van de Sport plaats op Sportpark De Krom, Businessclub vv Katwijk. Deze avond wordt georganiseerd door de Stichting Sportpromotie Katwijk (SSK) in samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk, de gemeente Katwijk en het Sportbedrijf Katwijk.
Het wordt een inspirerende avond waar lokale sportverenigingen en de maatschappelijke waarde van sport centraal staan. De Avond van de Sport biedt een interessant programma en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan: een mooie aangelegenheid om te netwerken en zo elkaar te leren kennen.

Programma

Onder leiding van Jaap Kloos en Krijn Schuitemaker komen tijdens de avond verschillende onderwerpen aan de orde. Bijzonder onderdeel van het programma is het panelgesprek over de maatschappelijk waarde van de sport en -verenigingen. Waaruit bestaat deze waarde? Wat zouden gemeente en sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties samen meer kunnen/moeten doen om deze maatschappelijke waarde nog meer te benutten? Het panel bestaat onder andere uit: Sonny Spek (wethouder Sport), Gerben van Duin (ambassadeur Sport en Preventie van de vereniging Sport en gemeenten) en Gwen Spies (directeur Welzijnskwartier).

Kortom: het belooft een leuke, gezellige  en interessante Avond van de Sport te worden.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u met uw organisatie graag deelnemen aan deze avond? Stuur dan een mailtje naar wimguijt@outlook.com met de naam van uw organisatie. U ontvangt daarna verdere informatie over de Avond van de Sport.