In the spotlight: Krijn Schuitemaker

Eind december werd bekendgemaakt dat ex-voetballer/trainer Fons Groenendijk acte de présence geeft als gastpresentator tijdens de Avond van de Sport. Hij wordt op het podium vergezeld door een vertrouwd gezicht en vaste waarde in de ‘opstelling’ van de Sportverkiezingen Katwijk: Krijn Schuitemaker.

Krijn Schuitemaker is actief als sportcommentator, voice-over en tv & online video producent. Hij begon zijn carrière als sportcommentator/verslaggever bij lokale omroep VLOK (RTV Katwijk) en Omroep West. Hij is nu regelmatig te horen als sportcommentator bij NOS Studio Sport en bij NOS Langs de Lijn bij NPO Radio 1. Ook is Krijn actief als sportcommentator bij onder meer Eurosport en Ziggo.

Komende vrijdag 24 januari organiseert de Stichting Sportpromotie Katwijk alweer voor de vijfde keer de Katwijkse Sportverkiezingen, met dit jaar als thema: De Avond van de Sport. Naast aandacht voor sportprestaties van sporters, sportploegen en sportbeloftes, krijgen ook sportbestuurders, sportverenigingen en bedrijven die een extra bijdrage hebben geleverd aan sport in de gemeente Katwijk, vrijdagavond een podium.

Krijn Schuitemaker met gastpresentator Mark Tuitert in actie tijdens de vorige editie. Fotocredit: Dirk van Egmond/Treffend Beeld