Avond van de Sport op 16 september

Stichting Sportpromotie Katwijk organiseert komende vrijdag 16 september, in samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk, een Avond van de Sport. Deze vindt plaats in het sponsorhome van vv Katwijk op sportpark De Krom. Inloop is vanaf 19.30 uur; het programma start om 20.00 uur.

Deze Avond van de Sport staat in het teken van verbinden en ontmoeten. Vertegenwoordigers vanuit de sectoren sport, zorg, welzijn en politiek zijn uitgenodigd en welkom. De presentatie is in vertrouwde handen van Krijn Schuitemaker, commentator bij o.a. NOS Studio Sport en Eurosport en Jaap Kloos van RTV Katwijk Sport.

In gesprek met wethouder Sport Sonny Spek

Jaap Kloos en Krijn Schuitemaker gaan in gesprek met sportwethouder Sonny Spek. Vragen en thema’s voor het gesprek zijn ingebracht door de verschillende sportverenigingen. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met de nieuwe wethouder Sport.

Wat is de maatschappelijke waarde van sport?

Sport draagt bij aan fitheid en gemeenschapszin. Maar is er meer? En wat is dan die meerwaarde? Wat is überhaupt de maatschappelijke waarde van sport? Daarover gaat een deskundigen-panel met elkaar en met de zaal in gesprek. Het panel bestaat uit Gerben van Duin (o.a. ambassadeur NOC/NSF), Gwen Spies (directeur-bestuurder Welzijnskwartier), Huug van Duijn (directeur Zorggroep Katwijk) en Sonny Spek (Wethouder Sport gemeente Katwijk).

Meld u aan

Aanmelding voor de Avond van de Sport is nog mogelijk tot vrijdagmiddag 12.00 uur. Stuur een mail naar: wimguijt@outlook.com