Van Zessen Claer is in 2006 opgericht als ontwikkelingscombinatie van zes gerenommeerde bouwbedrijven. Sinds eind 2017 is Van Zessen Claer als bevlogen sponsor verbonden aan de Sportverkiezingen Katwijk en het Sportgala Katwijk.

Samen werken aan één doel

De ontwikkelingscombinatie Van Zessen Claer bundelt de krachten om een betrouwbare en financieel stevige partner te genereren, die in staat is om zowel kleinschalige als grootschalige ontwikkel- en bouwprojecten te initiëren, ontwikkelen en realiseren. Ook de Stichting Sportpromotie Katwijk heeft met die gedachten de stichting opgericht: de krachten bundelen om een topsportevenement te organiseren voor en door sportliefhebbers van Katwijk. Dit, en het lokale karakter van beide partijen maakt van Van Zessen Claer en de Stichting Sportpromotie Katwijk een top combinatie.

Unieke samenwerking tussen specialismen

De unieke samenwerking binnen Van Zessen Claer biedt ongekende mogelijkheden met betrekking tot flexibiliteit en veelzijdigheid met name naar gemeenten toe. Men kan grootschalige projecten met z’n allen realiseren, maar bij kleinere projecten 1 of enkele partners inschakelen. Goed voor efficiënt maatwerk. Samen beschikt deze ontwikkelingscombinatie over een enorm netwerk, zoals regionaal als op nationaal gebied. Zo zijn de meeste partners uitstekend thuis in de regio Leiden/Katwijk, terwijl het met Boele & Van Eesteren als onderdeel van VolkerWessels ook op nationaal niveau een partner van formaat in huis heeft.

De ontwikkelingscombinatie bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Boele & Van Eesteren (onderdeel VolkersWessels/150 medewerkers)
  • du Prie (Leiden/100 medewerkers)
  • KBM (Katwijk/100 medewerkers)
  • Niersman (Voorschoten/100 medewerkers)
  • Ouwehand Bouwgroep (Valkenburg/140 medewerkers)
  • Van Rhijn Bouw (Katwijk/100 medewerkers)

Bekijk ook de website van Van Zessen Claer.