Mark Tuitert presenteert het Van Zessen Claer Sportgala Katwijk 2018

Olympiër Mark Tuitert presenteert op vrijdag 25 januari 2019 samen met Krijn Schuitemaker het Van Zessen Claer Sportgala Katwijk. Het duo reikt in het Dorpshuis in Valkenburg de prestigieuze Katwijkse sportprijzen uit.

Bron: ANP

Na Jack van Gelder, Jan van Halst en Nicolien Sauerbreij is het de organisatie van het Van Zessen Claer Sportgala gelukt om Mark Tuitert, winnaar van Olympisch goud, te strikken voor de presentatie van het Sportgala 2018.

Over Mark Tuitert

Mark Tuitert was al van jongs af aan een succesvol sporter. Na de overstap van het skeeleren naar schaatsen won hij als junior het WK Allround. In datzelfde jaar werd hij ook uitgeroepen tot ‘talent van het jaar’.

Foto: Soenar Chamid

Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014, besloot Mark zijn talenten op ander gebied te ontwikkelen. Zo was hij presentator bij het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Zuid-Korea en volgde hij de opleiding ‘Sport, Business and Leadership’.

Inmiddels is Mark Tuitert een veelzijdig ondernemer. Hij is presentator bij NOS sport, Spreker/motivator en trainer van het online workout kanaal ‘FitChannel’. En op vrijdag 25 januari 2019 reikt hij de belangrijkste sportprijzen van Katwijk.

Meer weten over Mark Tuitert? Check dan www.marktuitert.nl. Tickets kopen voor het Sportgala? Bestel ze online.